На минулому тижні на газових мережах Костянтинівки було виявлено два пошкодження | ZI.ua
Акция закончилась

Газовики розповіли про пошкодження мереж у Костянтинівці та Іллінівці

10 червня 2024, 17:54 | ЖКГ | Костянтинівка 1203
Поділитися:
Газовики розповіли про пошкодження мереж у Костянтинівці та Іллінівці
Фото: Донецкоблгаз

На минулому тижні на газових мережах Костянтинівки було виявлено два пошкодження, що виникли внаслідок бойових дій і спричинили тимчасове відключення 18 абонентів. 

Про це повідомляє прес-служба Донецькоблгазу у щотижневому зведенні.

"Ліквідацію пошкоджень виконано. Відновлення газопостачання можливе після перевірки димовентиляційних каналів", — додали в компанії.
 
Крім того, у селі Бересток виявлено 5 пошкоджень газових мереж, що виникли внаслідок бойових дій. Без газопостачання — 3 абоненти.

Нагадаємо, Бересток неодноразово зазнавав ворожих обстрілів минулого тижня. Увечері п'ятого травня снаряд ударив по приватному будинку. Під завалами загинув 35-річний чоловік, а його трирічний син, 61-річна мати, дружина 33 років зазнали тілесних ушкоджень різного ступеня тяжкості.   

8 червня у Берестку було пошкоджено 4 будинки та критичну інфраструктуру внаслідок обстрілу з РСЗВ "Ураган" з касетними боєприпасами.

Також минулого тижня мобільна бригада абоновідділу надала професійні консультації 31 абоненту у с. Довга Балка.

Продовжується робота з виявлення випадків несанкціонованого споживання природного газу. Костянтинівка знову лідирує за кількістю складених протоколів. 

"За тиждень працівниками Донецькоблгазу складено 18 актів про порушення: м. Слов'янськ - 4, м. Краматорськ - 5, м. Костянтинівка - 8, м. Дружківка - 1. За виявленими фактами складено акти про порушення, які розглядатимуться під час засідання комісій у відповідних УГГ, внаслідок чого буде ухвалено рішення про донарахування неврахованих обсягів споживання природного газу", — повідомили у Донецькоблгазі.






Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ