Газовики виявили 11 випадків незаконного підключення за тиждень | ZI.ua
Акция закончилась

Газовики Костянтинівки відновили газопостачання у Яблонівці

18 грудня 2023, 18:09 | ЖКГ | Костянтинівка, Краматорськ, Покровськ, Слов'янськ 1515
Поділитися:
Газовики Костянтинівки відновили газопостачання у Яблонівці

Донецькоблгаз інформує про роботи, виконані протягом тижня

У Кураховому фахівці Красноармійського УГГ виявили 5 пошкоджень газових мереж, спричинених ворожим обстрілом. Поза тим, газовики Покровська протягом минулого тижня продовжували роботи зі встановлення лічильників газу. Службою експлуатації внутрішньобудинкового газового обладнання виконано заміну газової плити та розпломбування лічильника газу за заявою абонента.

У Костянтинівці протягом тижня обстежено 13 багатоповерхових будинків, виявлено та усунено 27 витоків газу. Крім цього, фахівцями міськгазу відновлено газопостачання до 42 будинків приватного сектору у с. Яблунівка. Тривають роботи з ліквідації наслідків бойових дій.

У Слов’янську газовики виконали дві реконструкції ввідного газопроводу. Відремонтовано два дворових вводи після виявленої раніше корозії.

У Лимані протягом тижня відновлено газопостачання до 49 абонентів. Тривають роботи з обстеження системи газопостачання та усунення витоків газу.

Фахівці Краматорського УГГ виконали роботи з пуску газу до пошкодженої внаслідок обстрілу багатоповерхівки. Завдяки спільній роботі з управлінням ЖКГ Краматорської міської ради 28 абонентів знову мають доступ до енергоносія. Поза тим, після ремонту фланцевих з’єднань відновлено газопостачання до 116 квартир у двох багатоповерхових будинках.

Внаслідок пожежі у приватному секторі Краматорська тимчасово було відключено від газопостачання 1 абонента.


Крім того, протягом тижня викрито 11 випадків несанкціонованого споживання газу: 

  • у Краматорську - 4 порушення;
  • у Дружківці - 6 порушень;
  • у Костянтинівці - 1 порушення. 

За виявленими фактами складено акти про порушення, які розглядатимуться під час засідання комісій у відповідних УГГ, внаслідок чого буде ухвалено рішення про донарахування неврахованих обсягів споживання природного газу.

Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ