На Донеччині обледенілі дерева руйнують газопостачальні мережі | ZI.ua
Акция закончилась

Газопостачальні мережі на Донеччині страждають від нової напасті

13 грудня 2023, 10:46 | ЖКГ | Костянтинівка, Краматорськ, Покровськ, Мирноград 2460
Поділитися:
Газопостачальні мережі на Донеччині страждають від нової напасті

Через наростання шару льоду на деревах у Донецькій області суттєво збільшилась кількість аварійних ситуацій, пов’язаних з падінням дерев на газові мережі. Про це у себе в телеграм-каналі повідомив «Донецькоблгаз».

За 12 грудня аварійні бригади Донецькоблгазу локалізували 8 таких аварійних ситуацій. Зокрема, у Покровську — 4, у Мирнограді — 2, у Краматорську — 1, у Костянтинівці — 1.

На одній з вулиць Покровська через наслідки «льодяного полону» 10 споживачів тимчасово були без газопостачання. Газовики оперативно локалізували виток газу. Замінено 1 м пошкодженої ділянки газопроводу. Доступ до газу відновлено.

У Яблунівці, що в зоні діяльності Костянтинівського УГГ, чоловік почув вулицею помітний шум витоку газу та викликав аварійну службу.

«Газовики — молодці! Приїхали за 10 хвилин!», — прокоментував роботу міськгазу очевидець події.

Для усунення наслідків негоди тимчасово припинено газопостачання до близько 40 абонентів.

За іншими випадками без газу залишалися по 1 абоненту. Газовики локалізували аварійні ситуації та працюють над ліквідацією пошкоджень.

«Негода ставить перед газовою службою нові виклики, але Донецькоблгаз залишається Вашим надійним помічником у безпечному газопостачанні! Якщо Ви відчули запах газу або чуєте шум витоку газу — негайно звертайтеся до аварійної газової служби за номером 104», — говориться у повідомленні. 



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ