Гарячий тиждень видався у рятувальників Донеччини | ZI.ua
Акция закончилась

Гарячий тиждень видався у рятувальників Донеччини

8 січня 2024, 15:28 | Надзвичайні події 1353
Поділитися:
Гарячий тиждень видався у рятувальників Донеччини

Впродовж минулого тижня на території Донеччини підрозділи Головного управління залучалися до ліквідації 33 пожеж, 8 з яких виникли через ворожі обстріли. Про це повідомила прес-служба відомства.

Згідно з повідомленням, протягом минулого тижня рятувальники Донеччини врятували 9 осіб, з яких одну – на пожежі, двох – деблоковано з-під завалів, транспортовано шістьох поранених осіб з зони активних бойових дій.

Рятувальники Донеччини впродовж тижня залучалися до проведення аварійно-рятувальних та пошукових робіт.

М. Покровськ, с. Рівне: загарбницькі війська поцілили в приватні житлові будинки, в ході розбору конструкцій вилучили тіла 3 загиблих осіб, в тому числі 1 дитини. Під завалами можливе перебування ще 8 осіб, з них 4 дитини. Розібрано 115 тонн зруйнованих будівельних конструкцій. Пошуково-рятувальні роботи тривають.

Співробітники Головного управління продовжують надавати допомогу під час евакуації людей з прифронтових населених пунктів Донеччини. Протягом минулого тижня рятувальники евакуювали з смт Очеретине 6 мешканців міста Авдіївка, а також надали допомогу 275 особам в пунктах збору та посадки до евакуаційного транспорту.

Рятувальники Донеччини продовжують щоденно забезпечувати водою населення прифронтових населених пунктів. Протягом тижня здійснено підвезення 248,25 м³ питної та 235 м³ технічної води.

Піротехніками ДСНС протягом тижня обстежено на наявність вибухонебезпечних предметів 24,85 га території області, виявлено та знищено 172 одиниці ВНП.

Рятувальники Донеччини залучаються до розвантаження та доставлення гуманітарної допомоги мешканцям області. Всього за тиждень розвантажено та розвезено майже 10 тонн гуманітарного вантажу.

Протягом тижня рятувальники провели відновлювальні роботи:

- м. Селидове – за допомогою OSB плит та тарпауліном здійснили закриття 254 віконних блоків та демонтовано 80 тонн пошкоджених будівельних конструкцій у 9 багатоквартирних житлових будинків та у гуртожитку Селидівського професійного ліцею.

- м. Новогродівка – у багатоквартирному житловому будинку відновлено 15 кв. м конструкцій фронтону, перекрито тарпауліном та шифером 55 кв. м покрівлі.

- м. Українськ – у будівлі шкільного закладу здійснено закриття тарпауліном 23 віконних отворів.

- м. Мирноград – в адміністративній будівлі за допомогою OSB плит закрито 36 віконних блоків.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ