Боротьба за життя на Лиманщині: поліція евакуює мешканців під обстрілами | ZI.ua
Акция закончилась

Евакуація під вогнем: шістьох людей врятовано поліцією на Лиманщині

24 жовтня 2024, 15:56 | Офіційно | Лиман 657
Поділитися:
Евакуація під вогнем: шістьох людей врятовано поліцією на Лиманщині
Скришот из видео полиции

Поліцейські евакуювали маломобільну родину з Ямполя та двох чоловіків із Закотного, а також доправили до лікарні хворого мешканця Діброви. Усі шість осіб перебувають у безпеці. Лиманщина щодня стикається з руйнівними ударами ворога. Поліцейські, ризикуючи життям, забезпечують мешканців необхідним, евакуюють та надають медичну допомогу.

Із Закотного «білі янголи» евакуювали 60-річного чоловіка та його 32-річного сина. Декілька днів тому ворожі снаряди зруйнували будівлю сім'ї, а дружина глави сімейства отримала поранення. Допомогу постраждалій надавали поліцейські, які й доставили її до медустанови. Після пережитого родина вирішила виїхати до Черкаської області. 

Із села Діброва правоохоронці доправили до лікарні 71-річного чоловіка, який потребував термінової медичної допомоги. Нині він перебуває під наглядом лікарів. 

З проханням про евакуацію до поліції звернулася літня пара з Ямполя. Маломобільних 82-річного чоловіка та його 77-річну дружину, а також їхню доньку «білі янголи» доставили у безпечне місце, де на них уже чекали представники гуманітарної місії. За допомогою волонтерів подружжя вирушить у безпечний регіон.

Відео евакуації опублікували на сторінці поліції:

Відео Facebook


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ