В Іллінівській та Костянтинівській громадах є пошкодження | ZI.ua
Акция закончилась

Двоє людей під завалами у Мирнограді: Зведення по області на ранок 15 липня

15 липня 2024, 10:45 | Надзвичайні події | Мирноград 357
Поділитися:
Двоє людей під завалами у Мирнограді: Зведення по області на ранок 15 липня

За 14 липня загинув один мешканець Донеччини — у Мирнограді. Ще 11 людей в області за добу зазнали поранень. 

Про це повідомили у Донецькій обласній військовій адміністрації. Також повідомляється про наслідки російських ударів за останню добу по області у зведеннях поліції та ДонОВА.

Покровський район

У Мирнограді 1 особа загинула та 7 поранено, пошкоджено 8 багатоповерхівок та адмінбудівлю. Росіяни скинули дві керовані авіабомби «УМПБ Д-30СН» - влучили у п'ятиповерхівку та навчальний заклад. За попередньою інформацією, двоє людей перебувають під завалами. 

Фото - Донбас.Реалії:



Краматорський район

У Лимані поранено 3 людини, пошкоджено 6 будинків і 7 господарчих споруд. Також у громаді зруйновано будинок у Закітному; у Торському 1 будинок зруйновано і 2 пошкоджено. У Миколаївці Костянтинівської громади повторно пошкоджені приватні будинки. У Гнатівці Іллінівської громади пошкоджено 6 об'єктів.

Бахмутський район 

У Часовоярській громаді пошкоджені 6 приватних будинків, 3 багатоповерхівки і 3 нежитлові будівлі. У Залізному Торецької громади поранено людину.

Загалом за добу росіяни 14 разів обстріляли населені пункти Донецької області. З лінії фронту евакуйовано 77 осіб, у тому числі 5 дітей.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ