Щоденний регулярний рейс зі Львова та Києва до Покровська продовжили до 11 верес | ZI.ua
Акция закончилась

Рух поїздів із Покровська продовжили до 11 вересня

6 вересня 2024, 18:00 | Офіційно | Покровськ 135
Поділитися:
Рух поїздів із Покровська продовжили до 11 вересня

Щоденний регулярний рейс зі Львова та Києва до Покровська продовжили до 11.09 включно, щоб забезпечити перевезення пасажирів, які вже придбали квитки. 

Про це повідомили на сторінці Укрзалізниці.

Продажі відкриті до 06.09 включно зі Львова та Києва і до 07.09 включно з Покровська. Приміські рейси у регіоні також наразі продовжують курсування, але рішення щодо їхнього призначення прийматимуться на щоденній основі в залежності від оперативної ситуації, всі оголошення будуть робитись по місцю на станціях відправлення, повідомив перевізник.

"Квитки можна знайти у всіх офіційних каналах продажу Укрзалізниці. Тож якщо вам слід забрати когось із Покровського району та виїхати у безпечніші області — просимо не зволікати. Надалі, доки ситуація не покращиться, будуть доступні лише евакуаційні рейси з відповідною реєстрацією", — написали на сторінці УЗ.

Нагадаємо, евакуаційні поїзди зі станції Покровськ скасовано. Початковою станцією відправлення евакуаційних поїздів, які евакуюють цивільне населення Донецької області, визначено станцію Павлоград (Дніпропетровська область).


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ