Двічі на ті ж граблі: Мешканця Дружківки ошукувала шахрайка | ZI.ua
Акция закончилась

Двічі на ті ж граблі: Мешканця Дружківки ошукувала шахрайка

12 липня 2023, 17:11 | Кримінал | Дружківка 2064
Поділитися:
Двічі на ті ж граблі: Мешканця Дружківки ошукувала шахрайка

Дружківський міський суд виніс вирок жінці, яку обвинувачували у шахрайстві. Два рази її жертвою ставав один й той самий чоловік. Про це повідомляє портал ДнЛ+.

Перший випадок стався у листопаді 2021 року. Приблизно о 14:00 обвинувачена зустріла свого знайомого та попросилась переночувати у нього, на що потерпілий погодився. В ході спілкування, обвинувачена та потерпілий домовились, що чоловік залишить їй на зберігання свої електроінструменти. Наступного дня жінка віднесла електроінструменти до ломбарду та отримала за них 1 100 гривень.

У лютому 2023 року шахрайка зустріла того ж самого чоловіка та попросила у нього телефон Redmi Note 9. Під час розмови вона сказала, що відійде з телефоном на 15 хвилин до знайомої, а коли повернеться, то поверне йому смартфон. Як виявилось, жінка продала телефон за 500 гривень. Загалом матеріальна шкода, завдана чоловікові, сягнула більше 6 тисяч гривень. За цими фактами було відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.190 КК України (Шахрайство, вчинене повторно).

Під час судового засідання жінка визнала свою вину у повному обсязі. Шахрайка заявила, що шкодує, що так сталося, та просила судів її суворо не карати. Суд визнав жінку винною та призначив покарання у вигляді позбавлення волі на строк три роки.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ