За добу Костянтинівська громада піддалася двом обстрілам противника | ZI.ua
Акция закончилась

Два обстрілу за добу: Обстановка в Костянтинівській громаді на ранок 6 жовтня

6 жовтня 2023, 09:57 | Офіційно | Костянтинівка 3690
Поділитися:
Два обстрілу за добу: Обстановка в Костянтинівській громаді на ранок 6 жовтня
Фото - автора
За даними Костянтинівської ВГА, минула доба в громаді пройшла неспокійно.

Вчора, 5 жовтня, о 18:25 стався ворожий обстріл зі ствольної артилерії Марковського старостинського округу. Пошкодження внаслідок обстрілу не зафіксовані. Поранені і загиблі на місці не виявлені.

Уточнена інформація про подію обстрілі 5 жовтня в 2:12: під ворожий авіаудар КАБ-250 (керована (коригована) авіаційна бомба) з модулем УМПК потрапив Іванопольський старостинський округ. В результаті обстрілу пошкоджені 13 приватних будинків, господарське приміщення, лінія електромережі ДТЕК. Поранені і загиблі на місці не виявлені.

Водопостачання часткове, відсутня подача води ВНС Біла Гора. У штатному режимі продовжують працювати підприємства критичної інфраструктури: є електроенергія, газопостачання, вивозиться сміття. Комунальники продовжують виконувати завдання щодо впорядкування територій громади.

Заклади охорони здоров'я працюють. Медикаментами, перев'язувальним матеріалом забезпечені. Працюють банкомати ПриватБанку, Ощадбанку, кошти можна отримати у відділеннях ПриватБанку і Ощадбанку, працюють відділення Укрпошти.

Працює два пункти, де можна безкоштовно отримати воду 7 ступенів очищення – Костянтинівська міська школа мистецтв і ЗЗДО «Попелюшка».

Жителям громади, будинки яких постраждали від ворожих обстрілів, видаються необхідні будівельні матеріали. Записатися на отримання матеріалів можна по телефону: 0994635107. З питань евакуації звертатися за телефонами: 050 5678887, 0950361619, 0934201883.

Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі