Дружковчанин опублікував в інтернеті інтимні фото колишньої співмешканки: | ZI.ua
Акция закончилась

Дружковчанин опублікував в інтернеті інтимні фото колишньої співмешканки: Як суд покарав чоловіка

25 жовтня 2024, 17:13 | Кримінал 723
Поділитися:
Дружковчанин опублікував в інтернеті інтимні фото колишньої співмешканки: Як суд покарав чоловіка

Дружківський міській суд виніс постанову, якою притягнув до адміністративної відповідальності чоловіка, який схиляв до інтимної близості проти волі колишню співмешканку та опублікував її інтимні фото в "Телеграм" без згоди. 

Дружківчанина визнали виним у домашньому насильстві, повідомляє Дружківка на долонях.

Під час судового засідання чоловік розповів, що прожив з жінкою п’ять років, але у вересні вони розійшлися. Через тиждень він в стані алкогольного сп’яніння зателефонував колишній співмешканці. Під час розмови він схиляв її до інтимної близості, на що вона йому відмовила. Через це він розлютився на неї та без її згоди виклав в "Телеграм" її фото, на якому вона оголена. Через декілька днів він це фото видалив.

Жінка пояснила, що колишній співмешканець перебуваючи в стані алкогольного сп`яніння, періодично приїздить до неї, вчиняє з нею конфлікт на грунті ревнощів, погрожує їй, висловлюється на її адресу нецензурною лайкою, погрожує фізичною розправою та примушує до спільного проживання. Від чого вона відмовляється. У вересні порушник виклав її оголені фото в інтернет та погрожував надіслати сину-підлітку постраждалій. На її прохання видалити фото, чоловік відмовився та був агресивно налаштований.

За цими фактами поліцією були складені адміністративні матеріали за ч.2 ст. 173-2 Кодексу України про адміністративні правопорушення «Вчинення домашнього насильства». Суд визнав чоловіка винним у вчиненні адміністративного правопорушення та наклав на нього адміністративне стягнення у вигляді громадських робіт на строк шістдесят годин. Також він повинен заплатити 605 гривень судового збору.

На постанову може бути подана апеляційна скарга протягом 10 днів з дня її винесення.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ