У Костянтинівці є поранені внаслідок ранкового обстрілу | ZI.ua
Акция закончилась

Дружківка та Костянтинівка сьогодні зазнали обстрілів, є поранені. Оновлено

20 вересня 2024, 12:26 | Надзвичайні події | Костянтинівка, Дружківка 4380
Поділитися:
Дружківка та Костянтинівка сьогодні зазнали обстрілів, є поранені. Оновлено
Последствия обстрела Дружковки 20.09

Сьогодні близько 10:30 у Дружківці пролунав потужний вибух. Російські війська влучили у багатоповерховий будинок, сталася пожежа.

Внаслідок обстрілу двоє мешканців отримали легкі поранення, їм надано необхідну медичну допомогу,    повідомляють "Новини Краматорського району" із посиланням на власні джерела. Інформація про вид зброї, постраждалих, пошкодження та руйнування зараз уточнюється.

Крім того, під обстріл вранці потрапила Костянтинівка, п'ятеро людей отримали поранення.

Місто обстріляли зі ствольної артилерії. Обстріл тривав з 9:50 до 10:25, зафіксовано п'ять попадань. Про це Суспільному телефоном розповів начальник міської військової адміністрації Сергій Горбунов.

За його словами, п'ятеро мешканців отримали поранення. Пошкоджено приватні забудови, сім фасадів багатоквартирних будинків, торгові павільйони, лінії електропередач, газопровід, автомобілі.

Оновлено 14:00

У прокуратурі повідомили подробиці сьогоднішнього удару по Костянтинівці.

"Внаслідок влучання засобів ураження дістали тілесні ушкодження п’ятеро місцевих жителів – чотири жінки віком від 60 до 88 років та 57-річний чоловік. У потерпілих діагностовано мінно-вибухові травми й осколкові поранення.

Пошкоджено фасади багатоквартирних будинків, торговельні павільйони, газопровід, магазин, адмінбудівлю, гараж, а також лінію електромережі й газопровід", — повідомили у прокуратурі. Розпочато досудове розслідування з кримінального провадження за фактом порушення законів та звичаїв війни.

Фото з місця обстрілу:









Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ