До Покровської громади надійшла допомога від братського Зугдіді | ZI.ua
Акция закончилась

Допомогу від братського Зугдіді отримав Покровськ

10 квітня 2023, 20:12 | Ініціатива, Світ та людина, Милосердя | Покровськ 1815
Поділитися:
Допомогу від братського Зугдіді отримав Покровськ

5 джерел альтернативного живлення надійшло до Покровська від небайдужих мешканців міста Зугдіді, які всі разом збирали кошти на закупівлю генераторів та їх доставку до українського міста. Про це повідомила прес-служба місцевої адміністрації.

Посилка містила також прапор з підписами людей, які долучилися до збору грошей. Він має символічне значення. Його придбали зугдідійці у перший день війни і брали із собою на всі акції солідарності, коли збирали для нас кошти. І тепер він є знаком дружби та підтримки.

Разом з прапором громада отримала і журнал «Ебгур», що видається грузинською мовою. Цей номер присвячений Україні, на його обкладинці зображено польсько-український кордон. Редактор журналу влаштував вечір поезії і всі виручені кошти від продажу журналу пожертвував зугдідійцям на придбання генераторів для Покровська. Прапор і журнал зберігатимуться у Покровському історичному музеї.

На додачу грузинські друзі написали листа покровчанам:

«Шановні жителі Покровська! Шлемо вам цей маленький подарунок із далекого Зугдіді (Грузія). Ми обіцяли вам, що друзі ніколи не покинуть один одного у важку хвилину. Сподіваємось, ми виконали ці обіцянки».



Раніше ми повідомляли, що город-побратим із США теперь є у Краматорска.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі