Обстановка в Донецькій області на ранок 6 жовтня | ZI.ua
Акция закончилась

Донецьку область ворог обстрілює фосфорними боєприпасами, скидає авіабомби

6 жовтня 2023, 12:11 | Надзвичайні події | Костянтинівка, Дружківка, Краматорськ, Ил'іновка, Покровськ, Курахове, Бахмут, Мирноград, Слов'янськ, Лиман 2622
Поділитися:
Донецьку область ворог обстрілює фосфорними боєприпасами, скидає авіабомби
Фото из открытых источников

За повідомленням Донецької ВГА, на Волновахському напрямку росіяни двічі обстріляли Угледар, по Новоукраїнці вдарили фосфорними боєприпасами.

На Донецькому напрямку одна людина поранена у Новомихайлівці Мар'їнської громади, під обстрілами Красногорівка, Зоряне, Катеринівка і Єлизаветівка. Напередодні ввечері під обстріл потрапив приватний сектор Курахівки. На ранок Авдіївка зазнала масованого артобстрілу. 

На Горлівському напрямку одна людина поранена і два будинки пошкоджені у Плещіївці Іллінівської громади. У Костянтинівській громаді пошкоджені 13 будинків в Іванопіллі, обстріляні околиці Марково.


У Торецькій громаді пошкоджений будинок у Дружбі, на Нелеповку ворог скинув авіабомбу — без жертв. У Часовоярськiй громаді пошкоджені дев'ять будинків. У Соледарськiй громаді обстріляні Роздолівка і Васюковка.

На Лісічанському напрямку пошкоджений будинок в Сіверську. У Званівській громаді під обстрілами Переїзне, в Лиманській - Торське, Зарічне і Ямпiль.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ