Дронами, артилерією та «Градами» противник атакував Донеччину | ZI.ua
Акция закончилась

Донецьку область ворог атакував дронами, артилерією та «Градами»

8 травня 2023, 11:18 | Кримінал 2163
Поділитися:
Донецьку область ворог атакував дронами, артилерією та «Градами»

Ворог вдарив по містах Авдіївка, Дружківка, Курахове, Часів Яр, смт Велика Новосілка, Щербинівка,Нью-Йорк, Петрівка, селах Семенівка, Комар, Неліпівка, Катеринівка, Зоряне. Пошкоджено 22 цивільних об’єкти – 16 житлових будинків, ринок, гаражі. Про це повідомила прес-служба відомства.

«Градами» та артилерією російські війська накрили Часів Яр, поцілили у приватні оселі та ринок. Інформації щодо жертв не надходило.

Дружківку армія РФ атакувала дронами, пошкоджень зазнали багатоквартирні будинки. Внаслідок артилерійських обстрілів маємо травмованих у Катеринівці та Щербинівці.

Крім того, після опівночі росіяни завдали 6 ракетних ударів по Краматорську. Пошкоджено підприємства. За попередніми даними, постраждалих серед цивільних мешканців немає.

Також про оперативну ситуацію по області станом на ранок 8 травня розповів керівник Донецької ОВА Павло Кириленко.

За його даними, вночі росіяни випустили 6 ракет по промзоні Краматорська — без жертв. На Донецькому напрямку пошкоджено будинок у Курахівці, також у громаді під обстріл потрапило Курахове. Зафіксовано обстріли Мар'їнки та околиць громади.

На Горлівському напрямку пошкоджено приватний будинок у Костянтинівці. У Торецькій громаді поранено 1 людину та пошкоджено будинок у Щербинівці. Також є  пошкодження у Неліпівці та Петрівці — там ніхто не постраждав.












Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі