В Олексієво-Дружківці легковий автомобіль збив з опори газопровід | ZI.ua
Акция закончилась

Донецькоблгаз відзвітував про проведені роботи в Костянтинівці та інших містах

31 жовтня 2023, 13:18 | ЖКГ | Костянтинівка, Дружківка, Краматорськ, Торецьк, Слов'янськ, Лиман 2211
Поділитися:
Донецькоблгаз відзвітував про проведені роботи в Костянтинівці та інших містах

Донецькоблгаз повідомив про роботи, виконані протягом минулого тижня.

У Слов'янську минулого тижня виявлено самовільне втручання в систему газопостачання, в результаті якого 72 квартири тимчасово перебували без газопостачання. Після ліквідації аварійної ситуації газопостачання до абонентів відновлено в повному обсязі, крім абонента, який вчинив порушення. Фахівцями Слов'янського УГГ виконана газифікація будинку в приватному секторі міста. 

У Лимані протягом тижня виявлено 53 пошкодження об'єктів системи газопостачання без витоків газу, що виникли в результаті бойових дій. Разом з тим, в місті за цей період відновлено газопостачання ще до 110 абонентів. 


В Олексієво-Дружківці легковий автомобіль збив з опори газопровід низького тиску. Відключення абонентів вдалося уникнути. Тривають відновлювальні роботи. Газовики Краматорська продовжують роботи по безкоштовній установці лічильників газу. 

У Покровську через шквальний вітер дерево впало на газопровід. Витоків газу не виявлено. Фахівцями Красноармійського УГГ минулого тижня виконано газифікацію трьох приватних будинків.


Газовики Костянтинівського УГГ продовжують роботу по ліквідації наслідків бойових дій, обстежуючи фланцеві і різьбові з'єднання газопроводів. Зокрема, протягом минулого тижня в Торецьку виявлено близько 100 метрів пошкодженого газопроводу. 

Крім того, аварійно-диспетчерською службою Донецькоблгазу зареєстровано два витоки газу, не пов’язаних з бойовими діями, які спричинили за собою тимчасове відключення 64 абонентів.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ