У Костянтинівці газовики виявили 17 пошкоджень системи газопостачання | ZI.ua
Акция закончилась

Донецькоблгаз продовжує ліквідацію наслідків бойових дій у Костянтинівській громаді

13 серпня 2024, 17:10 | ЖКГ | Костянтинівка, Ил'іновка 348
Поділитися:
Донецькоблгаз продовжує ліквідацію наслідків бойових дій у Костянтинівській громаді

У Донецькоблгазі розповіли про виконану за останній тиждень роботу у Костянтинівській громаді.

У Костянтинівці протягом тижня газовики виявили 17 пошкоджень системи газопостачання, які виникли внаслідок бойових дій. Через це чотири будинки залишилися без газопостачання. Як повідомляє прес-служба Донецькоблгазу, відновити доступ до газу поки що вдалося до 1 абонента. 

Також 11 пошкоджень газових мереж після обстрілу виявлено у с. Іванопілля. 94 абоненти у селі Клебан Бик Іллінівської ТГ також залишилися без блакитного палива внаслідок ворожих атак.

Ліквідація наслідків бойових дій продовжується. Зокрема, у м. Костянтинівка відновлено доступ до газу до 21 квартири, які раніше були без газопостачання.

Крім того, газовики продовжують виявляти несанкціоновані випадки споживання. Протягом минулого тижня працівниками Донецькоблгазу складено 16 актів про порушення:

Костянтинівка — 5;
Слов'янськ — 4;
Краматорськ — 5;
Дружківка — 2.
"За виявленими фактами складено акти про порушення, які розглядатимуться під час засідання комісій у відповідних УГГ, внаслідок чого буде ухвалено рішення про донарахування неврахованих обсягів споживання природного газу", — повідомили у компанії.

Нагадаємо, вчора у Костянтинівці загинула співробітниця Донецькоблгазу Євгенія Кириленко. На момент обстрілу вона разом із сім'єю перебувала у себе вдома.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ