Як буде діяти комендантська година в Різдвяну ніч | ZI.ua
Акция закончилась

Донеччину очікує небезпечна Різдвяна ніч

6 січня 2023, 14:57 | Офіційно 3984
Поділитися:
Донеччину очікує небезпечна Різдвяна ніч

Служба безпеки України попереджає жителів Донецької та Луганської областей про небезпеку обстрілу або провокацій з боку російських військ на різдвяні свята.

У повідомленні прес-служби ГУ СБУ в Донецькій і Луганській областях йдеться, що під час важливого для українців свята – Різдва Христового – кожен з нас повинен з особливою увагою поставитися до громадської і власної безпеки.

У цей складний кризовий для нас час не варто забувати про можливі провокації з боку російських окупаційних військ. Також СБУ звертає увагу на необхідність дотримання норм чинного законодавства.

Нагадує, що з огляду на широкомасштабної збройної агресії Російської Федерації проти України, а також через те, що в Донецькій області ведуться активні бойові дії і існує реальна загроза життю і здоров'ю цивільного населення області, час комендантської години в регіоні не змінювалося.

Так, в період з 25 грудня 2022 року по 19 січня 2023 року комендантська година діє, як зазвичай, з 21 години 00 хвилин і триватиме до 05 годин 00 хвилин.

З огляду на вказане, СБУ закликає:

• дотримуватися комендантської години, встановлений для Донецької області;
• не ігнорувати сигнали повітряної тривоги і перебувати в укриттях;
• обмежити відвідування масових заходів в публічних і громадських місцях; долучатися до участі в новорічних і різдвяних богослужіннях дистанційно завдяки перегляду трансляції на телебаченні і в інтернеті;
• повідомляти правоохоронним органам про підозрілі предмети та осіб, які перебувають в недозволених місцях.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі