Є поранений на Донеччині через 15 атак за добу | ZI.ua
Акция закончилась

Донеччина витримала 15 атак за добу – є поранений

6 січня 2024, 10:08 | Надзвичайні події 1419
Поділитися:
Донеччина витримала 15 атак за добу – є поранений

За 5 січня російські загарбники обстріляли 7 населених пунктів: міста Авдіївка, Красногорівка, Покровськ, Українськ, селище Очеретине, села Острівське, Соловйове. Пошкоджено 29 цивільних об’єктів: 5 житлових будинків, школу, підприємство, господарчу споруду, гаражі, автомобілі. Про це повідомила прес-служба Нацполіції у Донецькій області.

Красногорівку окупанти накрили з артилерії, поранили 53-річного місцевого жителя.

Покровськ Росія атакувала двічі за ніч. Ракети С-300 поцілили по території підприємства. Зафіксовано 6 влучань, є пошкодження. Інформації про постраждалих цивільних наразі не надходило.

В Українську внаслідок обстрілів пошкоджено заклад освіти та два багатоквартирних будинки, в Острівському – три приватних оселі.

Також про оперативну ситуацію по області станом на ранок 6 січня розповіли в Донецькій ОВА.

Покровський район. Серед ночі росіяни двічі обстріляли Покровськ — пошкоджено 2 адмінбудівлі, численні гаражі та автомобілі. Курахівська громада зазнала 6 обстрілів: в Острівському пошкоджено 3 будинки, у Дальньому — 1 будинок, у Кураховому в зоні ураження промзона. У Красногорівці Мар'їнської громади поранена людина.

Краматорський район. У Лиманської громади 4 рази обстріляне Торське.

Бахмутський район. У Часовоярській громаді пошкоджені 5 приватних будинків. У Званівській громаді під вогнем Переїзне і Верхньокам'янське. У Сіверській громаді обстріляні три вулиці Серебрянки.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ