Із Днем Національної поліції України привітали правоохоронців на Донеччині | ZI.ua
Акция закончилась

Донеччина привітала правоохоронців із Днем Національної поліції України

4 липня 2023, 13:07 | Світ та людина 2178
Поділитися:
Донеччина привітала правоохоронців із Днем Національної поліції України

Керівник Донецької ОВА Павло Кириленко відзначив нагородами та подяками правоохоронців регіону на честь їхнього професійного свята. Про це повідомила прес-служба адміністрації.

Як говориться у повідомленні, коли вісім років тому перші патрульні прийняли присягу на Софійській площі у Києві, – це відкрило нову сторінку історії українських правоохоронців. І вся ця сторінка від самого початку писалася в умовах війни.

Павло Кириленко відзначим, що усі ці вісім років служба у прифронтових Луганщині і Донеччині була неабияким випробуванням, але все ж останній рік стоїть зовсім окремо. Кожен день поліцейські ризикують своїми життями, щоб врятувати життя наших жителів – будь то під час евакуації чи на ліквідації наслідків чергових обстрілів.

– Ворог був би дуже радий, якби наша поліція покинула свої пости і виїхала з області, – для нього це був би справжній подарунок. Але поліція тут. Працює. Служить! Поліція – в числі перших на місцях обстрілів і під час стабілізаційних заходів після деокупації наших територій. І я щиро вдячний кожному і кожній, хто береже наш спокій, – зазначив Кириленко. 







Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ