За минулу добу від обстрілів на Донеччині постраждала нерухомість | ZI.ua
Акция закончилась

Донеччина під вогнем: За минулу добу від обстрілів постраждала нерухомість

11 грудня 2023, 11:54 | Надзвичайні події 2064
Поділитися:
Донеччина під вогнем: За минулу добу від обстрілів постраждала нерухомість

Про оперативну ситуацію по області станом на ранок 11 грудня розповіли у Донецькій ОВА.

Згідно з повідомленням, на Донецькому напрямку обстріляні з артилерії Єлизаветівка і Катеринівка Мар'їнської громади. У Курахівській громаді пошкоджено 4 будинки у Берестках, обстріляно приватний сектор Курахового.

На Горлівському напрямку зруйновано крамницю у Торецьку. У Часовоярській громаді пошкоджено 6 приватних будинків і господарчу будівлю. У Соледарській громаді під вогнем Роздолівка.

На Лисичанському напрямку пошкоджено будинок у Серебрянці Сіверської громади, обстріляні Верхньокам'янське і Переїзне Званівської громади, Торське і Зарічне Лиманської громади.

Поліція Донеччини протягом доби зареєструвала 17 ударів з боку Росії.

За даними Нацполіції у Донецькій області, російські війська атакували 9 населених пунктів. Попередньо – постраждалих немає.

Окупанти поцілили у міста Авдіївка, Курахове, Торецьк, смт Очеретине, села  Бердичі, Берестки, Кліщіївка, Орлівка, Сокіл.

Ворог гатив з авіації, РСЗВ «Град», артилерії. Пошкоджено 22 житлових будинки та магазин.

Трьома ракетами загарбники вдарили по Очеретиному. Руйнувань зазнали 15 приватних будинків. По Кураховому росіяни били з артилерії. Пошкоджено 4 багатоквартирних будинки. Внаслідок ворожого обстрілу в селі Берестки зруйновано три оселі.





Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ