Дружківка, Слов'янськ, Покровськ та Краматорськ завершать опалювальний сезон до кінця | ZI.ua
Акция закончилась

До кінця березня у чотирьох містах області завершать опалювальний сезон

26 березня 2024, 20:06 | ЖКГ | Дружківка, Краматорськ, Покровськ, Слов'янськ 1263
Поділитися:
До кінця березня у чотирьох містах області завершать опалювальний сезон

Місцева влада Дружківки, Слов'янська, Краматорська та Покровська вирішила завершити опалювальний сезон. Подавати тепло до будинків мешканців цих міст перестануть останніми днями березня.

Як повідомляє Суспільне, у Дружківці ухвалено рішення про закінчення опалювального сезону в ніч з 31 березня до 1 квітня.

Згідно з розпорядженням начальника Дружківської міської військової адміністрації Сергія Боєвського, за умови, що середньодобова температура повітря протягом трьох діб перевищуватиме +8 °С, опалювальний період 2023-2024 років планується завершити в ніч із 31.03.24 на 01.04.24.

У Покровську завершать опалювальний сезон у ніч з 28 на 29 березня. Цю інформацію підтвердила заступник начальника МВА Маргарита Ідрісова.

У Слов'янську завершать опалювати будинки 31 березня. Про це повідомила журналістам радниця начальника МВА Слов'янська Світлана В'юніченко.

У Краматорську про дострокове завершення опалювального сезону говорили під час наради з питань ЖКГ, подавати до будинків тепло перестануть у ніч із 28 на 29 березня.



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ