На постраждалі домогосподарства в Краматорську виділять до 50 тисяч | ZI.ua
Акция закончилась

До 50 тисяч на житло: У Краматорську постраждалі сьогодні можуть подати заяву

7 квітня 2023, 08:12 | Офіційно | Краматорськ 1032
Поділитися:
До 50 тисяч на житло: У Краматорську постраждалі сьогодні можуть подати заяву
Откачивание воды после подтопления в Краматорске
У Краматорську постраждалі від повені домогосподарства можуть отримати до 50 тис. На будинок. Відповідне розпорядження підписав керівник Краматорської ВМА Олександр Гончаренко.

Заяви можна подавати з сьогоднішнього дня, повідомив він.

«Жителі нашої громади, домогосподарства яких пошкоджені в результаті підтоплення 04.04.2023, можуть отримати одноразову матеріальну допомогу. Розмір допомоги визначається комісією і може становити від 5 до 50 тисяч гривень», - йдеться в повідомленні.

Для цього необхідно зібрати документи згідно із затвердженим порядком, ознайомитися з ним можна за посиланням — https://bit.ly/416xQq5

Консультації з надання допомоги надають фахівці Управління праці та соціального захисту населення Краматорского міської ради, вул. Героїв Небесної Сотні, 23 або по телефону 093-234-30-22. Для фіксації ушкоджень і складання відповідного акта потрібно зателефонувати в міський контакт центр по телефону 099-099-1505. 

"Крім фінансової допомоги з міського бюджету, постраждалі будуть отримувати допомогу від міжнародних гуманітарних організацій, взаємодія з якими налагоджена міською і обласною військовими адміністраціями", - додав Гончаренко.



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі