На Львівщині відпочили Діти Дружківської громади | ZI.ua
Акция закончилась

Діти Дружківської громади відпочили на Львівщині

24 липня 2023, 18:32 | Ініціатива | Дружківка 1149
Поділитися:
Діти Дружківської громади відпочили на Львівщині

10 учнів з Дружківської громади провели декілька незабутніх днів у Львівській області. Про це повідомляє міська військова адміністрація, пише видання ДнЛ+.

Департаментом освіти і науки Львівської облдержадміністрації з метою забезпечення цікавого та змістовного дозвілля, психологічної підтримки дітей закладів освіти Дружківської міської територіальної громади під час літніх канікул; ознайомлення молоді з культурними, історичними та туристичними пам’ятками Львівщини, життям видатних людей, цікавими легендами; посилення напряму національно-патріотичного виховання дітей, налагодження дружніх зв’язків між підлітками Донецької та Львівської областей, організовано проект «Пізнай Львівщину».

У проекті взяли участь 10 учнів Дружківської громади віком від 10 до 15 років та супроводжуючий педагог, які провели 10 незабутніх днів відпочинку у м. Сокаль Львівської області.

Організовано поїздку, трансфер до залізничного вокзалу м. Краматорська за сприянням Дружківської міської військової адміністрації, відділу освіти, відділу культури, молоді, спорту та туризму, ПРАТ «ВЕСКО».


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ