Правопросвітницький проект «Знай свої права» стартував в Артеку для дітей Донечч | ZI.ua
Акция закончилась

Діти Донеччини направились на тематичну зміну до Міжнародного дитячого центру «Артек»

22 жовтня 2024, 19:20 | Світ та людина, Творчість 729
Поділитися:
Діти Донеччини направились на тематичну зміну до Міжнародного дитячого центру «Артек»

У Міжнародному дитячому центрі «Артек» стартував правопросвітницький проект «Знай свої права», в рамках якого 8 дітей з Донеччини, які потребують особливої уваги та підтримки, отримали можливість взяти участь. 

Протягом 2024 року 169 дітей із регіону отримали оздоровчі та рекреаційні послуги за рахунок державного бюджету. «Артек» надає ці послуги на двох локаціях: у Києві (Пуща-Водиця) та у Закарпатській області (село Березники).

Під час перебування в центрі діти зможуть займатися навчанням та брати участь у різноманітних програмах, спрямованих на їхній всебічний розвиток. Це включає спортивні заходи, творчі майстер-класи, освітні програми та психологічну підтримку. Діти проживатимуть у комфортних умовах із сучасними зручностями та медичним пунктом для надання першої допомоги.



Батьки, які бажають отримати путівки для своїх дітей, мають звернутися до місцевих органів соціального захисту населення, повідомляє ДонОВА. Переміщені особи можуть звернутись до відповідних органів за місцем проживання. 

Більш детальну інформацію про заїзд та від'їзд дітей, а також медичні вимоги можна знайти на офіційному сайті «Артек».

Наступна зміна планується з 13 листопада 2024 року.




Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ