Є загиблий та поранені серед цивільних у дев’яти населених пунктів на Донеччині, | ZI.ua
Акция закончилась

Дев’ять населених пунктів на Донеччині пережили атаки ворога – є загиблий та поранені серед цивільних

23 грудня 2023, 10:46 | Кримінал 2253
Поділитися:
Дев’ять населених пунктів на Донеччині пережили атаки ворога – є загиблий та поранені серед цивільних

Росія вбила на Донеччині людину та 10 поранила – поліція задокументувала наслідки атак. Про це повідомила прес-служба відомства.

Армія РФ атакувала 9 населених пунктів: міста Авдіївка, Курахове, Торецьк, села Антонівка, Бердичі, Катеринівка, Кліщіївка, Новоселівка Перша, Сокіл. Два авіаудари росіяни завдали по Торецьку, поранили 4 людей. Руйнувань зазнали 20 багатоквартирних та 5 приватних  будинків, об’єкти соціальної інфраструктури.

Одну авіабомбу Росія скинула на Катеринівку. Загинула людина. Пошкоджено 16 приватних будинків, гараж, автомобіль, газопровід,  ЛЕП. З артилерії окупанти гатили по Кураховому – поранили людину. Пошкоджено 5 багатоквартирних та 4 приватні будинки, автомобілі, гараж.

Авдіївку  російські війська атакували з «Градів» та артилерії. Травмовано цивільну особу. З «Ураганів» та артилерії ворог бив по селу Новоселівка Перша – поранили трьох людей. Ще одна цивільна особа зазнала поранень під час артобстрілу в Антонівці.

Про оперативну ситуацію по області станом на ранок 23 грудня також доповіли у Донецькій ОВА.

Згідно з даними адміністрації, на Волноваському напрямку росіяни обстріляли околиці Пречистівки Вугледарської громади. На Донецькому напрямку у Мар'їнській громаді 1 людина загинула у Катеринівці, 1 людина поранена в Антонівці. В Очеретинській громаді 3 людини поранено у Новоселівці Першій. У Кураховому поранено 1 людину, пошкоджено 8 багатоповерхівок, приватні будинки і промзону.

На Горлівському напрямку у Торецьку поранено 4 людини, пошкоджено 23 будинки, 4 об'єкти інфраструктури і 3 адмінбудівлі. У Часовоярській громаді пошкоджено промислову будівлю. В Іллінівській громаді поранено людину, пошкоджено 20 будинків.

На Лисичанському напрямку обстріляні три вулиці Серебрянки Сіверської громади, пошкоджено будинок у Торському Лиманської громади.






Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ