З Днем міста, Костянтинівка! | ZI.ua
Акция закончилась

День міста в Костянтинівці сьогодні затьмарений смутком

9 вересня 2023, 16:07 | Офіційно | Костянтинівка 4836
Поділитися:
День міста в Костянтинівці сьогодні затьмарений смутком
Фото - автора

Щороку в ці теплі вересневі днi жителі Костянтинівки відзначають День міста - день народження рідного дому, малої батьківщини!

Цього року День народження нашого міста затьмарений трагічними подіями, що відбулися 6 вересня. Він оповитий жалістю і співчуттям до поранених і скорботою за загиблими константіновцамі.



Начальник Костянтинівської ВГА Олексій Рослов висловив щирі співчуття постраждалим і рідним загиблих. Він подякував кожному, хто долучився до роботи по ліквідації наслідків, допомоги постраждалим, підтримки родичів загиблих городян. Це ще раз стало доказом того, що ми єдині, кожен з вас несе відважну місію заради того, щоб у нас було майбутнє.



День міста — це ще одна можливість зізнатися в любові до рідного краю, згадати, за що ми його цінуємо і пишаємося ним. Це особливий день. Саме в такі моменти ми відчуваємо в своїх серцях любов і гідність за свою малу батьківщину, наповнюємося почуттям єдиної родини..



Ми з вдячністю згадуємо всіх, хто творив його славну історію, збагачував традиції, будував і захищав від ворога і хто захищає його сьогодні. Нехай в місті панує суспільна злагода, взаємна повага і довіра, а в кожному будинку – сімейний затишок, мир, любов і достаток.

З Днем міста, Костянтинівка!


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ