Оплата лише за комуналку: ВПО запропонували подати заявку на безкоштовне житло | ZI.ua
Акция закончилась

Де і як переселенці із Костянтинівки можуть отримати безкоштовне житло

12 вересня 2024, 12:08 | Офіційно | Костянтинівка, Дружківка, Краматорськ, Ил'іновка, Покровськ, Курахове, Бахмут, Торецьк, Мирноград, Слов'янськ, Добропілля, Лиман 4650
Поділитися:
Де і як переселенці із Костянтинівки можуть отримати безкоштовне житло
Фото из открытых источников

У світлі останніх подій багато жителів Костянтинівки хотіли б виїхати з міста у безпечніші місця. Але вони не мають грошей на оренду житла, адже ціни на цей вид послуг у багатьох містах надхмарні.

Для таких українців передбачено програму «Містечко Хансена». Вона передбачає підтримку переселенців із Харківської, Луганської, Донецької, Херсонської та Сумської областей.

Згідно з цією програмою, українці зі статусом ВПО можуть отримати безкоштовне житло та платити лише за комунальні послуги.

Автором ініціативи став американський підприємець Делл Лой Хансен, який вирішив допомогти українцям, які втратили дах над головою внаслідок повномасштабного російського вторгнення.

За даними місії HANSEN в Україні, реалізація проекту поширюється на три локації у Київській області. Житло можна отримати терміном до п'яти років.

Софіївська Борщагівка – багатоквартирний будинок;
Тарасівка – «Містечко Хансена»;
Колонщина — «Чудо-Містечко» для людей похилого віку біля Макарова - постійне безкоштовне проживання разом з комунальними послугами.

Для того щоб претендувати на безкоштовне житло, слід подати відповідну заявку за  посиланням. Це можна зробити у благодійних організаціях, які співпрацюють із фондом або на інтернет-порталі програми.

Слід надати такі дані:

прізвище, ім'я та по батькові;

контакти: телефон, електронна пошта;

фото сім'ї;

інформацію про доходи, трудову діяльність та обставини, що змусили залишити своє житло.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ