Чотири мешканки Донеччини відкрили "публічний будинок" | ZI.ua
Акция закончилась

Чотири мешканки Донеччини відкрили "публічний будинок"

16 листопада 2023, 18:04 | Кримінал | Слов'янськ 1839
Поділитися:
Чотири мешканки Донеччини відкрили "публічний будинок"

Сім тисяч грн за годину розваг – в Донецькій області викрито групу осіб, які облаштували бордель в готелі. Чотири мешканки Слов'янська отримали повідомлення про підозру в сутенерстві за попередньою змовою групою осіб. 

У червні 2023 року чотири місцевих мешканки вирішили побудувати незаконний бізнес і відкрили на території Слов'янська "публічний будинок", який розміщувався в одному з готельно-розважальних центрів. Жінки шукали "співробітниць" у віці від 28 до 35 років, готових займатися проституцією. Організатор "бізнесу" селила їх в окремих готельних номерах, де вони надавали чоловікам послуги інтимного характеру. Свою рекламу ділки розміщували в мережі Інтернет. Клієнти замовляли послуги по телефону або у адміністратора за рецепцією. 

Після ознайомлення з прайсом чоловіки вибирали дівчину і дізнавалися номер її кімнати. Час "послуг" коштував від 5 до 7 тисяч грн. За більш ніж 5 місяців в готелі  "працювали" 10 жінок. В середньому бордель заробляв близько 900 тис. грн на місяць. 

У листопаді 2023 року протиправна діяльність групи осіб викрита і припинена. В ході санкціонованих слідчим суддею обшуків у них виявлені і вилучені інтимні товари, чорнові записи, банківські карти, мобільні телефони та грошові кошти в сумі понад 150 000 грн. 

Вирішується питання про обрання громадянкам запобіжного заходу. Згідно санкції статті їм загрожує ув’язнення терміном від 4 до 7 років.





Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ