У Костянтинівці збільшилась кількість постраждалих | ZI.ua
Акция закончилась

Число постраждалих у Костянтинівці зросло: Зведення по області

23 липня 2024, 10:33 | Офіційно | Костянтинівка, Ил'іновка, Покровськ, Торецьк, Мирноград, Лиман 1689
Поділитися:
Число постраждалих у Костянтинівці зросло: Зведення по області

За останню добу 15 людей поранено внаслідок російських ударів по Донецькій області, серед них четверо - у Костянтинівці. Також поранено мешканців Перебудови, Гродівки, Роздольного, Сонцівки, Лиману та Голубівки, повідомляє ДонОВА.

Адміністрація Донецької області публікує зведення на ранок 23 липня.

Покровський район

У Курахівській громаді поранено людину у Сонцівці, пошкоджено будинок у Гірнику; обстріляні Курахове, Курахівка, Трудове і Костянтинопілське. У Гродівській громаді поранено 2 людини, пошкоджено 10 приватних будинків і 2 багатоквартирних.

Краматорський район

У Лимані поранено людину, пошкоджено адмінбудівлю, 2 будинки та кілька нежитлових приміщень; також у Торському 1 будинок зруйновано та 1 пошкоджено, у Зарічному — 1 зруйновано, у Ямполі — 2 пошкоджено. У Миколаївській ТГ пошкоджено будинок та інфраструктурний об'єкт у Малинівці. 

У Костянтинівці 4 людей поранено, пошкоджено 2 магазини, кав'ярню, підприємство. В Іллінівській ТГ пошкоджено 2 об'єкти в Клебан-Бику. 

В адміністрації Костянтинівки повідомили подробиці обстрілів за останню добу.

"22.07.2024 о 10:20 російські окупанти вдарили трьома керованими авіаційними бомбами по місту Костянтинівці, внаслідок чого пошкоджено 5 об'єктів: фасад будівлі відділення «Нової пошти»; лінія електромережі ДТЕК, 2 фасади магазинів, фасад приміщення кафе. Поранено чотирьох цивільних осіб", - йдеться у повідомленні.

Також сьогодні о 03:10 стався ворожий обстріл Іванопільського старостинського округу. Наслідки та ступінь руйнувань уточнюється.

Нагадаємо, вчора росіяни вдарили вдруге в район "Нової пошти" на центральному ринку.

Бахмутський район

У Часовоярській ТГ пошкоджено 5 приватних будинків та 2 багатоповерхівки. У Торецьку пошкоджено 3 будинки та інфраструктурний об'єкт. У Сіверську пошкоджено будинок.






Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ