Костянтинівка та Іллінівка перебувають під постійними обстрілами. Зведення за до | ZI.ua
Акция закончилась

Численні пошкодження в Іллінівській та Костянтинівській ТГ: Зведення на ранок 14 вересня

14 вересня 2024, 10:30 | Офіційно | Ил'іновка, Покровськ, Курахове, Бахмут, Торецьк, Мирноград, Добропілля, Лиман 717
Поділитися:
Численні пошкодження в Іллінівській та Костянтинівській ТГ: Зведення на ранок 14 вересня
Выдача стройматериалов в Константиновке

За 13 вересня загинули 3 мешканці Донецької області: у Білицькому, Богоявленці та Костянтинівці. Ще 4 особи отримали поранення, повідомляє у ранковому зведенні Донецька обладміністрація. Також публікується ситуація по області на ранок 14 вересня.

Волноваський район. У Богоявленці Вугледарської ТГ загинула людина.

Покровський район. У Кураховому поранено людину; у Гірнику пошкоджено 2 багатоповерхівки і 2 освітні заклади; у Гострому пошкоджено 2 будинки. У Гродівській ТГ пошкоджено підприємство. У Білицькому Добропільської ТГ 1 людина загинула і 2 поранені, пошкоджено 3 будинки і 2 підприємства. У Покровській ТГ загинула людина, пошкоджено будинок.

Краматорський район. У Полтавці Іллінівської ТГ поранено 2 людини, пошкоджено 12 об'єктів; ще 4 об'єкти пошкоджено у Новій Полтавці і 3 — у Клебан-Бику. У Костянтинівці загинула людина, пошкоджено 2 багатоповерхівки, 3 нежитлові будівлі і газогін.

Вчора Костянтинівка та громада знову зазнавали обстрілів з боку ворога. Хронологію атак за минулу добу публікує Костянтинівська адміністрація:

"13.09.2024 о 10:29 російські окупанти здійснили удар керованими авіаційними бомбами по одному з підприємств у місті Костянтинівці, в результаті чого пошкоджено виробничий цех та два складських приміщення. Постраждалі відсутні

13.09.2024 в період часу із 11.26 по 11.30 ворог здійснив обстріл житлового кварталу в м. Костянтинівці, в результаті чого пошкоджено 2 фасади багатоквартирних будинки, газопровід. Загинула одна цивільна особа.

Протягом доби під ворожими обстрілами також перебували села Біла Гора, Ол.Шультине, Диліївка, Неліпівка, Іванопілля, Маркове, Новомаркове, , Миколаївка, Ступочки, Предтечине, Червоне, Новодмитрівка, Стінки, (влучання по раніше зруйнованим будинкам, городам, полям, дорогам, лісосмугам). Інформації щодо постраждалих не надходило", — повідомляє МВА.

Бахмутський район. У Торецькій ТГ 2 людей поранено, пошкоджено будинок. У Часовоярській ТГ пошкоджено 8 приватних будинків, багатоповерхівку та 2 промислові будівлі.






Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ