Пільговики Костянтинівки претензій перевізникам не висувають | ZI.ua
Акция закончилась

Чи дотримується у Костянтинівці розклад автобусів, які перевозять переважно пільговиків

15 серпня 2024, 14:15 | ЖКГ | Костянтинівка 432
Поділитися:
Чи дотримується у Костянтинівці розклад автобусів, які перевозять переважно пільговиків
Фото - автора

У Костянтинівці єдиним доступним пасажирським транспортом є міські автобуси. Вартість проїзду на них 9 грн, для пільговиків у більшості автобусів – 5 грн.

Платять пенсіонери та люди з інвалідністю добровільно, аби автобуси ходили. Розклад руху водії переважно не порушують, хіба що при поломках транспортного засобу.

Сьогодні о 8:25 з Центрального ринку вирушив автобус маршрутом «Б», з 10 пасажирів повну вартість сплатили лише четверо пасажирів.

Слідом підійшов 6\8, з шести людей, що увійшли, четверо були пільговики. По дорозі до салону увійшло відсотків 70% пенсіонерів.

На залізничному вокзалі на початку десятого понад 10 осіб чекали автобус за маршрутом «Будівельник», який також ходить за розкладом шість днів на тиждень (вихідний – неділя). Тут пільг немає, усі платять по 9 грн, але сантуринівці претензій не висувають.



«Ми згодні платити по 9 грн, - сказала одна з жінок, - аби автобус ходив за розкладом. Їздимо ми, в основному, на ринок скупитися, тому 18 грн пару разів на тиждень можна знайти на проїзд»

Її підтримали всі мешканці Сантуринівки, які чекали на автобус, більшість з них також були пенсійного віку.

Такої ж думки дотримуються і багато пенсіонерів Первомайського. В автобусі за маршрутом № 9 вони добровільно платять по 9 грн, аби він ходив за розкладом і возив їх до лікарні та ринку.

Між 9:00 та 9:30 з вокзалу, згідно з розкладом, вирушили автобуси маршрутами № 1 та 2. Переважна більшість опитаних журналістом ZI константиноців скарг на порушення розкладу руху міськими автобусами не мала.


І нерідко пасажири, особливо старшого віку, виходячи з автобуса, кажуть водієві: «Дякую».


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі