Блогерка з Краматорська облила себе фарбою на Каннському кінофестивалі | ZI.ua
Акция закончилась

Блогерка з Краматорська облила себе фарбою на Каннському кінофестивалі на підтримку України

23 травня 2023, 18:37 | Ініціатива 1947
Поділитися:
Блогерка з Краматорська облила себе фарбою на Каннському кінофестивалі на підтримку України

У Каннах проходить знаменитий міжнародний кінофестиваль. Перед прем'єрою фільму російського продюсера "Кислота" українська блогерка родом з Краматорська Ілона Чернобай влаштувала на червоній доріжці акцію протесту. Фітнес-тренерка вийшла на сходинки кінотеатру у вечірній сукні квітів українського прапора і вилила на себе два пакети з червоною фарбою. Дівчину відразу ж зупинила охорона.

У Instagram дівчина розповіла, чому влаштувала провокацію на Каннському кінофестивалі, і який сенс вкладала в акцію.

"Мені вдалося виконати свою місію! Я використовувала свій шанс і цим вчинком нагадала, що відбувається в Україні! Дуже рада, що мій вчинок розлетівся за всіма світовими ЗМІ. Люди не повинні забувати про нас. Акція була на підтримку окупованих територій і наших людей, які там живуть. Всіх людей України. А Каннською доріжкою прямо зараз ходять блогери та продюсери окупантів, які представляють свої фільми на фестивалі", - написала вона.

Охорона фестивалю грубо виштовхала Ілону і заборонила їй подальше відвідування. Але вона ні про що не шкодує.

"Мене це все стосується особисто! Я з Україною в серці. Я зробила те, що мала, - продовжила вона. - Мені тепер заборонено вхід на фестиваль та багато інших заходів, але воно того варте! Пишаюся собою, що змогла. Хоча було дуже страшно", - написала краматорчанка.




Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі