Благодійники надали допомогу багатодітним родинам Андріївської сільської | ZI.ua
Акция закончилась

Благодійники надали допомогу багатодітним родинам Андріївської сільської громади

21 жовтня 2024, 10:48 | Світ та людина, Милосердя | Дружківка 81
Поділитися:
Благодійники надали допомогу багатодітним родинам Андріївської сільської громади

Мешканці Андріївської громади продовжують отримувати допомогу від благодійників. Благодійні фонди «Горизонт» та «Діти – квіти України» передали багатодітним родинам необхідну побутову техніку. 

Перш ніж надати гуманітарну допомогу, волонтери благодійних фондів провели анкетування серед отримувачів, щоб виявити потреби. 18 жовтня обрана побутова техніка (електричні плити, набори сковорід та каструль, електром’ясорубки, мультиварки, мікрохвильові печі, хлібопечі та інше) була передана отримувачам. 

Начальник Андріївської сільської військової адміністрації Олена Нікітіна від імені громади подякувала благодійникам за надану допомогу. Вона зазначила, що надана побутова техніка дуже допоможе багатодітним родинам у хатніх справах, оскільки кожній сім’ї було передано саме те, що необхідно. 

У свою чергу благодійники розповіли, що програма підтримки родин з сім’ями на Донеччині працює у Краматорській, Слов’янській, Дружківській, Миколаївській та інших громадах області. Надання допомоги багатодітним родинам – лише один з напрямків роботи. До цього у населених пунктах відкривались дитячі центри, але через безпекову ситуацію в регіоні їх роботу було переведено у онлайн формат. Регулярно в Донецьку область для малечі доставляється дитяче харчування та підгузки. Також були проведені онлайн-конкурси дитячого малюнка, переможці яких отримали цінні подарунки. 

Ця ініціатива БФ «Горизонт» та «Діти – квіти України» стала ще одним прикладом того, як глобальна солідарність та підтримка можуть допомогти людям пережити важкі часи. Андріївська громада висловлює щиру вдячність меценатам та сподівається на подальшу тісну плідну співпрацю.







Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ