Понад 50 тисяч російських військових перебувають на Бахмутському напрямку | ZI.ua
Акция закончилась

Більше 50 тисяч російських військових зараз знаходяться на Бахмутському напрямку

17 вересня 2023, 16:35 | Офіційно 1344
Поділитися:
Більше 50 тисяч російських військових зараз знаходяться на Бахмутському напрямку
Фото: Генштаб

На Бахмутському напрямку зараз воюють понад 50 тисяч російських військових. Тільки за минулу добу окупанти 590 разів застосували різні артилерійські системи, відбулося 16 боїв, тричі росіяни били з авіації.

Про це в ефірі телемарафону повідомляє начальник прес-служби Східного угруповання військ ЗСУ Ілля Евлаш, повідомляє Суспільне.

За його словами, на Бахмутському напрямку знаходиться 52 тисячі росіян, близько 274 танка, понад 1000 броньованих машин, 150 артилерійських систем і трохи більше 120 РСЗВ.

В цілому кількість військових рф і їх зброї на східному напрямку фронту: 150 тисяч військових, близько тисячі танків, орієнтовно три тисячі бойових броньованих машин, приблизно тисяча артилерійських систем і понад 600 РСЗВ.

"На Лимано-Куп'янському напрямку фіксуємо різні зразки озброєння військових РФ, різні танки, нещодавно ми знищили там танки Т-90, "Сонцепьоки". Фіксується, що вони "затикають дірки", використовують радянські зразки озброєння, яким понад 60 років та мають бути вже списані. У них є проблеми з особовим складом", — розповів спікер.

Евлаш додав, що воюють добровольчі формування такі, як "Ветерани", "Вовки", "Рисі", "Ведмеді", "Еспаньйола", їхній склад налічує до тисячі військових, але між цими угруповуванням відсутня взаємодія та погана злагодженість. 


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ