Білокузьминівка без світла: Обстановка у Костянтинівській громаді 14 г | ZI.ua
Акция закончилась

Білокузьминівка без світла: Обстановка у Костянтинівській громаді 14 грудня

14 грудня 2023, 09:20 | Офіційно 6099
Поділитися:
Білокузьминівка без світла: Обстановка у Костянтинівській громаді 14 грудня
Коммунальники вывозят деревья и ветки, упавшие под тяжестью намерзшего льда

Інформація про обстріли на території громади не надходила, повідомили в адміністрації. Щодо руйнувань та за медичною допомогою ніхто не звертався. 

Станом на 07:00 14.12.2023 внаслідок негоди залишається відключеним від електропостачання с. Білокузьминівка (зледеніння проводів). 

Обстановка у місті

Водопостачання часткове. Відсутня подача води ВНС Біла Гора та Білокузьминівка. У штатному режимі продовжують працювати підприємства критичної інфраструктури: є електроенергія, газопостачання, сміття вивозиться. У зв'язку з погодними умовами всі комунальні служби працюють у посиленому режимі. Дороги та тротуари обробляються протиожеледними засобами. 

14.12.2023 видача продуктових наборів проводиться для осіб, які мають статус «ветеран праці», прізвище яких починається з літери «Є» до «Н» включно. 

Отримати очищену воду можна у Костянтинівській міській школі мистецтв та ЗЗДО «Попелюшка». 

Технічну воду рятувальники підвезуть за адресами:

– по вул. Осіпенка-Станіславського, Осіпенка-Сумська, Осіпенка-Чернігівська, Мелітопольська-Станіславського, Мелітопольська-Сумська, Мелітопольська-Чернігівська, Сумська-Керамічна, Сумська-Ростовська, Сумська-Харківська, Сумська-Пригородна, Сумська-Тернопільська, Сумська-Ізмаїльська, Сумська-Бульварна, Сумська-Кримська, Чернігівська-Миргородська, Чернігівська-Херсонська, Чернігівська-Героїв праці, Вінницька;- по вул. Харківська, в районі будинків (32, 34, 36, 38, 40);

– по вул. Бульварна, в районі будинків (29, 31, 33);

– по вул. Центральна-Ростовська, Центральна-Харківська, Центральна-Пригородна, Центральна-Бульварна, Центральна-Кримська, Центральна-Добролюбова, Центральна- Миргородська, Центральна-Херсонська, Центральна-Ясна, Мирошниченка-Центральна, Мирошниченка-Ростовська.




Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі