Під Авдіївкою поліцейські затримали російського окупанта | ZI.ua
Акция закончилась

"Білі янголи" затримали російського військового, який заблукав

9 лютого 2024, 15:47 | Надзвичайні події 3684
Поділитися:
"Білі янголи" затримали російського військового, який заблукав

Поліцейські побачили російського військового, коли здійснювали евакуаційний рейс. Окупант втратив орієнтацію після того, як ЗСУ накрили його групу вогнем і опинився на українських позиціях. Полоненого передали опергрупі Сил оборони та безпеки. Повідомляється, що затриманому було надано медичну допомогу. 

Екіпаж «Білий янгол» приїхав до одного з населених пунктів біля Авдіївки, щоб урятувати пораненого цивільного. На вулиці вони побачили чоловіка у російській формі та затримали його. 

Попередньо встановлено, що окупанта було засуджено в росії за завдання тяжких тілесних ушкоджень, і він прибув до України для участі в бойових діях, за що йому пообіцяли амністію. Уродженець Республіки Татарстан із позивним «Мелкий» воював у штрафному підрозділі «Шторм-Z», який ворог кинув на штурм Авдіївки. У в'язня було завдання забрати з поля бою своїх поранених, проте, потрапивши під обстріл, був поранений та заблукав.

«Білі янголи» доставили його до загальної групи Нацполіції та СБУ, яка займається розслідуванням військових злочинів росії.



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ