Хронологія обстрілів Костянтинівки на ранок 20 вересня | ZI.ua
Акция закончилась

Била артилерія та "Гради": У Костянтинівці є загиблий

20 вересня 2024, 11:30 | Офіційно | Костянтинівка, Ил'іновка, Покровськ, Курахове, Торецьк, Мирноград, Добропілля, Лиман 2646
Поділитися:
Била артилерія та "Гради": У Костянтинівці є загиблий

За 19 вересня внаслідок обстрілів загинули 3 мешканців Донеччини: 2 у Часовому Яру та 1 у Костянтинівці. Ще 8 людей за добу зазнали поранень, повідомили в ДонОВА. 

Публікуємо зведення по області на ранок 20 вересня.

Волноваський район. У Новоукраїнці Вугледарської громади пошкоджено 11 будинків. 

Покровський район. У Кураховому поранено людину, пошкоджено численні приватні будинки; у Курахівці поранено 2 людини, пошкоджено 5 будинків; в Острівському пошкоджено 9 будинків. У Добропіллі Криворізької громади обстріляне підприємство; у Білицькому пошкоджені 5 адмінбудівель, 13 приватних будинків і 3 багатоповерхівки. У Рівному Мирноградської громади поранено 2 людини. У Покровську пошкоджено 2 підприємства; також у громаді пошкоджено крамницю і будинок у селі Перше Травня.

Краматорський район. У Зарічному Лиманської громади 1 людина поранена і 1 будинок зруйновано; у Торському зруйновано будинок. У Краматорську пошкоджено 5 багатоповерхівок і соціальний об'єкт. У Зорі Іллінівської громади поранено людину, пошкоджено 3 об'єкти. У Костянтинівці 1 людина загинула, пошкоджено 14 приватних будинків, багатоповерхівку, 4 лінії електропередач і 2 газогони.

Костянтинівська адміністрація опублікувала хронологію обстрілів міста та громади за останню добу.

"19.09.2024 в період часу з 12:39 по 12:50 російські окупанти здійснили обстріл по місту Костянтинівці. В результаті чого пошкоджено фасад багатоквартирного будинку, лінія електромережі ДТЕК. Постраждалі відсутні.

19.09.2024 в період часу із 21:58 по 22:09 окупанти в черговий раз здійснили обстріл міста Костянтинівка. Пошкоджено 14 фасадів приватних будинків, 3 лінії електромережі ДТЕК, 2 газопроводи. Загинула 1 цивільна особа.

Протягом доби під ворожими обстрілами перебували села Біла Гора, Ол.Шультине, Диліївка, Неліпівка, Іванопілля, Маркове, Новомаркове, Миколаївка, Ступочки, Предтечине, Червоне, Новодмитрівка, Стінки (влучання по раніше зруйнованим будинкам, городам, полям, дорогам, лісосмугам). Інформації щодо постраждалих не надходило", — повідомили у МВА.

За даними поліції, Костянтинівку обстріляли з артилерії та РСЗВ "Град".

Бахмутський район. У Сіверську зруйновано школу, пошкоджено 7 приватних будинків; у Серебрянці поранено людину і пошкоджено 2 будинки. У Часовоярській громаді поранені 2 людини, пошкоджені 33 приватні будинки, адмінбудівля і інфраструктурний об'єкт.






Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ