Бахмутський напрямок: За тиждень звільнено 3 кв. км | ZI.ua
Акция закончилась

Бахмутський напрямок: За тиждень звільнено 3 кв. км

4 вересня 2023, 15:04 | Офіційно 936
Поділитися:
Бахмутський напрямок: За тиждень звільнено 3 кв. км

На Бахмутському напрямку сили оборони за тиждень звільнили від окупантів ще три квадратних кілометри. Території звільнені в районах Кліщіївки, Курдюмівки, Озарянівки. За Бахмут тривають запеклі бої.

Про це повідомила заступник міністра оборони України Анна Маляр.

"На Бахмутському напрямку противник веде оборону з метою стримування просування наших військ і безуспішно робить спроби відновити втрачене становище в районах Кліщіївки, Курдюмівки, Озарянівки Донецької області. В районі Кліщіївки є певні успіхи", — розповіла Маляр.

Також Маляр прокоментувала обстановку на інших напрямках на сході України.

"На Куп’янському напрямку наші сили оборони відбивають по декілька ворожих атак за день і не дають ворогу просуватись вперед. Кількість обстрілів з боку росіян залишається високою. На Лиманському напрямку противник веде безуспішні наступальні дії в районах Новоєгорівки, Білогорівки Луганської області та продовжує перегрупування військ. На Авдіївському, Мар’їнському напрямках противник зосереджував основні зусилля на наступі з метою покращення тактичного положення. Там ворог безуспішно наступав в районах Сєверне, Авдіївка, Мар’їнка, Красногорівка, Новомихайлівка Донецької області", - повідомила Маляр.

За словами Маляр, з початку наступу звільнені 47 квадратних кілометрів.



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ