Бахмутський і Костянтинівський коледжі об'єднали | ZI.ua
Акция закончилась

Бахмутський і Костянтинівський коледжі об'єднали

12 серпня 2023, 13:34 | Офіційно 5265
Поділитися:
Бахмутський і Костянтинівський коледжі об'єднали
Разбомбленный россиянами Бахмутский индустриальный профессиональный колледж

У друкованому бахмутському ЗМІ, яке видають на підконтрольній території, опублікована стаття про набір абітурієнтів в Бахмутський індустріальний коледж. Однак цей навчальний заклад не змогли евакуювати, і його юридично не існує вже близько року, повідомляє Вільне радіо.

"При певних обставинах Бахмутський індустріальний професійний коледж був об'єднаний з Костянтинівським індустріальним професійним коледжем, тому що обидва навчальні заклади були структурними підрозділами ГВУЗ “Донецький національний технічний університет", - йдеться в статті.

Щоб дізнатися, чому в оголошенні вказують назву Бахмутського коледжу, якого фактично не існує, Вільне радіо зв'язалося за вказаними в оголошенні телефонами.

"Нас об'єднали – Бахмутський і Костянтинівський коледжі, і він тепер називається “Константиновський індустріальний професійний коледж”. Наші студенти теж вчаться на базі цього коледжу. Для наших абітурієнтів це більш звично, коли Бахмутський індустріальний, розумієте? Це такий був піар-хід своєрідний, щоб було зрозуміло, про що йде мова. Його юридично не існує, його об'єднали з Костянтинівським. Це [оголошення] було погоджено з керівництвом”, — заявила співрозмовниця, яка відмовилася назвати своє ім'я і посаду.

За іншим вказаним номером журналістам заявили: щоб отримати офіційне роз'яснення по темі публікації, потрібно звертатися до керівництва ДонНТУ в письмовому вигляді.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ