Костянтиниці люблять і цінують прекрасне | ZI.ua
Акция закончилась

Багато жителів Костянтинівки продовжують облагороджувати двори багатоповерхівок

2 серпня 2024, 12:03 | Світ та людина, Дозвілля | Костянтинівка 417
Поділитися:
Багато жителів Костянтинівки продовжують облагороджувати двори багатоповерхівок
Фото - автора

Надія з дому № 16 по вулиці Громова вранці наводить лад у квітнику під вікнами багатоповерхівки. Раніше клумбу доглядала інша жінка, але вона поїхала, ось Надя і прийняла естафету. Вона щодня наводить лад у квітнику, поливає рослини.

Ось і цвітуть там з ранньої весни нарциси та тюльпани, потім - айстри, майори, півонії та інші квіти. А цієї весни Надія посадила хризантеми, щоб цвіли до осені. І навіть старий пень поруч із будинком змогла облагородити, прикрасивши його квітами.



«Буває після галасливої ночі так важко на душі, - розповіла жінка - а вийдеш надвір, подивишся на квіти і стає легше. Адже квіти – це символ благополуччя та мирного життя»



І такої думки дотримуються багато костянтинівців, облагороджуючи двори своїх багатоповерхівок. Як у правобережній, так і лівобережній частинах міста. Прекрасний квітник біля будинку № 32-А на вулиці Ціолковського, видно, що розбивали його з великою любов'ю.



Багато квіткових доглянутих клумб у багатоповерхівок вулицями Громова, Європейської, б-ру Космонавтів, пр. Ломоносова та інших.

Хоч і залишилося в цих будинках не так багато мешканців, але більшість із них люблять і цінують прекрасне у своєму багатостраждальному, але такому рідному місті...


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ