Авіаудар по Костянтинівці: Пошкоджено будинки та ЛЕП | ZI.ua
Акция закончилась

Авіаудар по Костянтинівці: Пошкоджено будинки та ЛЕП

4 серпня 2024, 11:14 | Надзвичайні події | Костянтинівка 873
Поділитися:
Авіаудар по Костянтинівці: Пошкоджено будинки та ЛЕП
За 3 серпня внаслідок російських обстрілів загинув 1 мешканець Донецької області — у Покровську. Ще 4 людей поранено: 2 у Покровську, 1 у Мирнограді, 1 у Торецьку.

Оперативну ситуацію по області станом на ранок 4 серпня публікує ДонОВА та поліція.

Покровський район

У Курахівці пошкоджено 8 приватних будинків, багатоповерхівку та промзону. В Українську Селидівської ТГ пошкоджено будинок. У Новоекономічному Гродівської ТГ пошкоджено 3 будинки. У Новогродівці зруйновано 4 гаражі. У Покровську 1 людина загинула і 2 поранено, зруйновано 2 будинки і промислову будівлю, пошкоджено 21 приватний будинок і багатоповерхівку. У Мирнограді поранено людину.

Краматорський район

У Костянтинівці пошкоджені 2 приватні будинки, лінія електропередач та будівля підприємства. В Іллінівській ТГ пошкоджені 6 об'єктів: 4 у Плещіївці, 1 у Старій Миколаївці та Катеринівці.

У Костянтинівській адміністрації уточнили, що обстріл стався вчора о 17:00.

"Ворог завдав авіаудару по одному з районів міста Костянтинівка. Внаслідок обстрілу пошкоджено 2 приватні будинки, лінію електромережі ДТЕК, будівлю АТП. Постраждалих немає", — повідомили у МВА.

Бахмутський район

У Торецьку поранено людину, пошкоджено будинок. У Часовоярській ТГ пошкоджено 6 приватних будинків, багатоповерхівку та промислову будівлю. У Сіверську 3 будинки зруйновано та 2 пошкоджено.



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ