Пожежники врятували трьох жінок із палаючих квартир у Костянтинівці | ZI.ua
Акция закончилась

Авіаудар по Костянтинівці: Як пожежники рятували людей

11 червня 2024, 11:30 | Надзвичайні події | Костянтинівка 3789
Поділитися:
Авіаудар по Костянтинівці: Як пожежники рятували людей

Пожежники Костянтинівки врятували трьох людей та загасили загоряння після авіаудару.

Вчора вночі росіяни скинули на місто напівтонний КАБ, внаслідок чого спалахнули квартири з балконами на 2-му та 3-му поверхах 5-поверхового багатоквартирного житлового будинку. Про це повідомили у ДСНС.

"На місце події виїхали рятувальники 16 державного пожежно-рятувального загону. Під час розвідки та гасіння пожежі надзвичайники встановили, що у квартирах на 5 поверсі знаходяться дві жінки 1962 та 1957 р.н., які через сильне задимлення не можуть самостійно покинути приміщення. 

Вогнеборці в складі ланки ГДЗС піднялись на поверх та вивели жінок на свіже повітря. На другому поверсі у квартирі була заблокована жінка 1941 р.н.. Вона не змогла відчинити двері, які було деформовано ударною хвилею. Рятувальники за допомогою шансового інструменту деблокували вхідні двері та вивели жінку на свіже повітря", — йдеться у повідомленні.

Також пожежники загасили загоряння у квартирах та на балконах на загальній площі 72 кв. м. Ліквідовано пожежу і в занедбаній двоповерховій будівлі на площі 200 кв. м.

Нагадаємо, внаслідок вчорашнього обстрілу отримали поранення п'ятеро людей. Пошкоджено 16 багатоповерхівок, 2 адмінбудівлі та 2 інфраструктурні об'єкти.








Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ