"Лізуть як скажені": Глава Авдіївської МВА про штурм міста | ZI.ua
Акция закончилась

Авдіївка цілодобово під ударами: Зведення по області

23 жовтня 2023, 10:40 | Офіційно 1104
Поділитися:
Авдіївка цілодобово під ударами: Зведення по області
Оперативна ситуація по області станом на ранок 23 жовтня від Донецької ОВА.

На Волноваському напрямку Вугледар зазнав 7 артобстрілів, 2 мінометних обстрілів, 1 обстрілу Градами і авіаудару. У Богоявленці пошкоджені господарчі споруди.

На Донецькому напрямку Авдіївка потрапила під масований артобстріл — 1 людина загинула. У Курахівській громаді обстріляні Веселий Гай, Ганівка і Трудове; пошкоджено інфраструктурний об'єкт.

На Горлівському напрямку пошкоджено 2 будинки у Торецьку. У Часовоярській громаді пошкоджено 5 приватних будинків, багатоповерхівку і промислову будівлю.

На Лисичанському напрямку пошкоджено будинок у Серебрянці Сіверської громади. У Званівській громаді під вогнем Переїзне, у Лиманській громаді — Торське і Зарічне.



Російські війська не припиняють штурми в районі Авдіївки Донецької області, незважаючи на божевільні втрати в живій силі і техніці. Про це повідомляє начальник Авдіївської міської військової адміністрації Віталій Барабаш в ефірі телемарафону. За його словами, минулої доби тривали запеклі бої, було зафіксовано багато обстрілів і бомбардувань авіацією.

"Стрілецькі бої не затихають цілодобово. Росіяни кидають великі сили з піхотою та бронетехнікою, втрати у них божевільні, але це їх не зупиняє, штурми продовжуються. Лізуть як скажені, десятками лягають і через деякий час йдуть знову. Їх дуже багато", — сказав Барабаш.

Він зазначив, що останніми днями ворог став застосовувати менше бронетехніки через підвищення вологості.




Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ