Ворог активно атакує на Куп'янському, Лиманському, Краматорському та Курахівському | ZI.ua
Акция закончилась

Аналітики DeepState повідомили про захоплення російською армією населеного пункту на Донеччині

1 вересня 2024, 09:44 | Офіційно 252
Поділитися:
Аналітики DeepState повідомили про захоплення російською армією населеного пункту на Донеччині

Ворог активно атакує на Куп'янському, Лиманському, Краматорському та Курахівському напрямках. Найважча ситуація – на Покровському напрямку. 

За повідомленням Генерального штабу ЗСУ, минулої доби зафіксовано 199 бойових зіткнень із ворогом.

На Харківському напрямку відбулося 2 ворожих атаки, в районах Липців і Вовчанська.

На Куп’янському напрямку окупанти 24 рази атакували в районах Синьківки, Колісниківки, Лозової, Новоосинового, Глушківки та Берестового.

На Лиманському напрямку наші війська відбили 18 атак противника. Основні зусилля ворог направляв у бік Греківки, Твердохлібового і Невського.

На Сіверському напрямку Силами оборони України відбито 9 штурмових дій поблизу Верхньокам’янського, Білогорівки, Спірного, Званівки та Виїмки.

На Краматорському напрямку наші воїни зупинили 20 спроб противника прорвати оборону в районах Білої Гори, Іванівського, Андріївки, Кліщіївки Часового Яру та Калинівки.

На Торецькому напрямку ворог здійснив 14 атак неподалік населених пунктів Курдюмівка, Неліпівка, Нь’ю-Йорк та Торецьк.

На Покровському напрямку наші захисники відбили 52 ворожих штурмів різної інтенсивності. Найбільше їх було в районах населених пунктів Гродівка, Новогродівка та Михайлівка.

На Курахівському напрямку Сили оборони відбили 30 ворожих атак у районах Українська, Лісівки, Галицинівки, Красногорівки, Георгіївки та Костянтинівки.

На Времівському напрямку агресор 11 разів атакував українські позиції в районах Вугледара, Макарівки, Времівки, Водяного та у бік Костянтинівки.

Зміни на карті DeepState 

"Ворог захопив Парасковіївку, а також просунувся у Костянтинівці, Гродівці, Галицинівці та біля Піщаного", - повідомляють аналітики.





Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ