Куди звертатись за консультаціями абітурієнтам цього року | ZI.ua
Акция закончилась

Абітурієнтів цього року проконсультують на гарячій лінії МОН

26 червня 2023, 14:07 | Офіційно 861
Поділитися:
Абітурієнтів цього року проконсультують на гарячій лінії МОН

Абітурієнти можуть звертатися на гарячу лінію МОН, якщо в них є питання щодо вступу. Отримати консультацію можна з понеділка по п'ятницю. Про це повідомив Іnformator.

В Україні запрацювала консультативна телефонна лінія Міністерства освіти і науки України. На гарячу лінію можуть звертатися абітурієнти з питаннями щодо вступної кампанії. Консультації можна отримати в будні дні.

Так, протягом вступної кампанії у 2023 році (з 23 червня по 11 серпня) у МОН працюватимуть експерти, які будуть контролювати вступ, консультувати вступників та оперативно реагувати на можливі факти порушень. Для консультації абітурієнти можуть зателефонувати за номером 0(800)50-45-70 або написати лист на електронну пошту [email protected].

Вступники з тимчасово окупованих територій можуть звернутися за телефоном урядової гарячої лінії 1545 або 0(800)50-44-25. Їм у пригоді також можуть стати освітні центри «Крим – Україна» та «Донбас – Україна», де також можна отримати консультацію. Контакти – за посиланням

«Отримати консультацію через сервіси можна з понеділка до четверга з 09:00 до 17:00, та в п’ятницю з 09:00 до 16:45», - наголосили в МОН.

Нагадаємо, результати основної сесії Національного мультимедійного тестування за шкалою 100–200 балів оприлюднять у персональних кабінетах учасників до 28 червня. Перевіряти необхідно вкладку «Результати». Крім того, в ній буде доступна опція формування інформаційної картки, яка необхідна для вступу в університети.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ