За перший тиждень року комунальники повернули світло 75 тисячам родин | ZI.ua
Акция закончилась

75 тисячам родин комунальники повернули світло за перший тиждень року

8 січня 2024, 19:02 | ЖКГ 1002
Поділитися:
75 тисячам родин комунальники повернули світло за перший тиждень року

З 1 по 7 січня фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося з дозволу військових виконати низку ремонтів мереж. Це дало змогу повернути електрику в оселі жителів 120 населених пунктів. Про це повідомила прес-служба компанії.

75 тисячі родин знову мають доступ до електропостачання. Енергетики докладають максимум зусиль для відновлення електропостачання, щойно це стає можливим та військові надають дозвіл на проведення робіт.

Попри постійні обстріли, ракетні та авіаудари за тиждень аварійно-ремонтним бригадам ДТЕК Донецькі електромережі вдалося повністю чи частково відновити світло у 120 населених пунктах. 75 228 родин прифронтової Донеччини знову мають світло в оселях.

У тому числі за вихідні енергетики змогли відремонтувати низку пошкоджень та відновити світло для 12,8 тисяч родин у 32 населених пунктах, знеструмлених через бойові дії.

Активні бойові дії на Донеччині тривають. Продовжуються обстріли. Зокрема, за інформацією Генштабу, за добу відбито понад 20 атак окупантів на Донеччині з різних напрямків.

«Через нестихаючі обстріли постійно ушкоджуються мережі і обладнання. В свою чергу, фахівці енергокомпанії не завжди мають доступ до місць проведення робіт через безпекову ситуацію в регіоні. Енергетики обов’язково повернуть світло всім жителям області, щойно отримають дозвіл на проведення робіт від Збройних Сил України», - говориться у повыдомленні.

Нагадаємо, що за 2023 рік ДТЕК Донецькі електромережі відновив світло для майже 3 млн родин. Усього ж з початку повномасштабного вторгнення енергетики відновили електропостачання 6,7 млн родин.

Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі безперервно працюють вже 684 добу та відновлюють обладнання та лінії одразу ж, щойно це стає можливим.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ