За тиждень світло повернуто 60 тисячам домогосподарств на Донеччині | ZI.ua
Акция закончилась

60 тисяч родин на Донеччині знову зі світлом

27 грудня 2022, 10:08 | ЖКГ 1188
Поділитися:
60 тисяч родин на Донеччині знову зі світлом

Попри обстріли з 19 по 24 грудня фахівці ДТЕК Донецькі електромережі змогли з дозволу військових відновити електропостачання для жителів 61 населеного пункту на Донеччині. Це дало змогу повернути світло в оселі понад 60 тисяч людей.

Як повідомляється на сайти підприємства, енергетики приступають до ремонтів щойно це стає можливим, щоб підтримати жителів області у важкій ситуації постійних бойових дій та зимових холодів.

За минулу добу енергетики виконали ремонти та налагодили електропостачання для 7 тисяч родин у 8 населених пунктах.

Протягом тижня фахівці ДТЕК Донецькі електромережі повністю чи частково повернули світло у 61 населений пункт в Донецькій області. 61 410 родин знову мають змогу користуватися електрикою.

Бойові дії на Донеччині тривають. Продовжуються масовані артобстріли, ракетні та авіаудари. В Донецькій області зберігається важка ситуація. Ворог продовжує обстріли на всіх ділянках фронту.

Поки що без світла лишаються 96 населених пунктів, де фахівці енергокомпанії не мають доступу до проведення робіт. Енергетики обов’язково повернуть світло всім жителям області, щойно отримають дозвіл на проведення робіт від Збройних Сил України.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі