На Донеччині лікар-нарколог за гроші "вирішував" питання про тверезість співробі | ZI.ua
Акция закончилась

60 тисяч за довідки про тверезість: у Слов'янську викрили лікаря-нарколога

9 липня 2024, 11:40 | Кримінал | Слов'янськ 858
Поділитися:
60 тисяч за довідки про тверезість: у Слов'янську викрили лікаря-нарколога

У Слов'янську викрито лікаря-нарколога, який за гроші "вирішив" питання зі сп'янінням співробітників одного з підприємств.

Як повідомляє прокуратура Донецької області, службовій особі повідомлено про підозру в одержанні неправомірної вигоди за вчинення в інтересах третьої особи будь-якої дії з використанням службового становища, поєднаного з вимаганням.

"Наприкінці травня 2024 року до начальника однієї з медичних установ м. Слов’янська звернувся чоловік з проханням щодо освідування своїх підлеглих на наявність алкоголю в організмі. Через місяць на одному з прийомів лікар дізнався про наявність у чотирьох його співробітників ознак сп’яніння. Він запропонував «клієнту» надати висновок, що свідчить про їх тверезість. Вартість послуги склала 15 000 грн за одну людину", — повідомили у прокуратурі.

Нарколог підготував обіцяні довідки, незважаючи на отримані результати дослідження.

Підозрюваного викрили у його кабінеті 5 липня під час передачі зазначених "документів" та отримання коштів у сумі 60 000 грн.

Повідомляється, що чиновника затримано і в ході санкціонованих слідчим суддею обшуків на його робочому місці виявлено та вилучено 3 800 доларів США та 119 000 грн. Крім того, за місцем проживання – ще 29 100 доларів США, 3695 Євро і 25000 рублів. 



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ