Рятувальники Костянтинівки гасили пожежу у Яблунівці, там горіли автомобілі | ZI.ua
Акция закончилась

30 виїздів: Рятувальники гасили пожежі у Яблунівці, Покровську та інших населених пунктах

17 липня 2024, 19:05 | Надзвичайні події | Костянтинівка 198
Поділитися:
30 виїздів: Рятувальники гасили пожежі у Яблунівці, Покровську та інших населених пунктах

На Донеччині за добу ліквідовано 30 пожеж, 10 з яких виникли внаслідок обстрілів. 

Про це повідомили у прес-службі ДСНС.

Костянтинівські рятувальники вчора гасили пожежу у с. Яблунівка Краматорського району. Повідомляється, що спалахнули два автомобілі на території приватного домоволодіння. Займання ліквідували на площі 20 кв. м. 



Вчора, 16 липня, під обстріл потрапив Покровськ, внаслідок чого спалахнув приватний житловий будинок. Пожежники ліквідували пожежу покрівлі будинку на площі 60 кв. м. Водночас було загашено пожежу покрівлі складського приміщення площею 100 кв. м, яка також виникла внаслідок обстрілу. 



Повідомляється, що того ж дня у місті Покровську та селищі Новоекономічне рятувальники Покровського гарнізону ліквідували загоряння сухої трави на площі 900 кв. м, що виникла через російські удари. 

На одній із вчорашніх пожеж рятувальникам довелося припинити гасіння через ризик потрапити під обстріл.

"За межами с. Роздольне Волноваського району рятувальники 81 державної пожежно-рятувальної частини залучались на ліквідацію пожежі сухої трави, яка сталась через обстріл. Під час гасіння пожежі розпочався повторний обстріл в безпосередній близькості від місця проведення робіт. Через загрозу життю та здоров'ю рятувальників гасіння пожежі було припинено", — повідомили у ДСНС.

Рятувальники розповіли, що вчора під час прямування автодорогою біля с. Дмитрівка загорівся вантажний автомобіль. Пожежні Краматорського гарнізону ліквідували загоряння.



Також у Краматорську загасили пожежу житлового будинку та господарської споруди на території приватного домоволодіння на площі 155 кв. м. 

"Усього минулої доби вогнеборці ліквідували 13 пожеж на відкритій території. Вогнем знищено близько 24 га сухої рослинності. Усього за добу окупанти 20 разів обстріляли населені пункти Донеччини", — підсумували рятувальники.



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ