20 поранених, п'ятеро загиблих: Зведення по обстрілам Донецької област | ZI.ua
Акция закончилась

20 поранених, п'ятеро загиблих: Зведення по обстрілам Донецької області

28 червня 2024, 11:50 | Офіційно | Костянтинівка, Покровськ, Торецьк, Мирноград 777
Поділитися:
20 поранених, п'ятеро загиблих: Зведення по обстрілам Донецької області

За 27 червня внаслідок ворожих ударів загинули п'ять мешканців Донецької області: 2 у Кураховому, 1 у Торецьку, Ясеновому та Сіверську. Ще 20 людей в області за добу зазнали поранень. Обстановку по області станом на ранок 28 червня публікує ДонОВА.

У Покровському районі у Кураховому 2 особи загинули та 2 поранені. Також у громаді: 2 людей поранено та 10 будинків пошкоджено у Дачному, поранено людину у Гірнику. У Селидовому поранено 6 осіб, пошкоджено 7 багатоповерхівок, 5 приватних будинків та 4 адмінбудівлі. 

У Краматорському районі у Лиманській громаді пошкоджено 5 будинків у Зарічному, 2 адмінбудівлі та магазин у Лимані. Під обстрілами околиці Костянтинівської та Новодонецької громад. 

У Бахмутському районі у Часовоярській громаді пошкоджено 8 приватних будинків, багатоповерхівку та 2 промислові будівлі. У Торецьку 1 особа загинула та 3 поранені. Ще 3 людей поранено у Північному та 2 - у Нью-Йорку. 



Повідомляється також, що лише за добу росіяни 22 рази обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 239 осіб, зокрема 38 дітей.




Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ